Azon túl, hogy az Imune alga a 4 legszuperebb alga kombinációjából készül, és számos tudományos eredmény tanusítja a hatását, az ügyfelek a tényekbe belefelejtkezve – sok táplálékkiegészítővel ellentétben – motiváltan és rendszeresen fogyasztják, és ajánlják az Imune Algát. Mi ennek az oka?

I. Mert érezhetően több, mint a placebo

A mindennapi használat egy hét után, egy hónap után, és egy év után fizikailag érezehető testi változást, javulást okoz!

II. Nem gyógyszer, hanem szuperétel!

A mai világ legnagyobb problémája a tápanyaghiányos étkezés. Az alga olyan étel, mely a legkisebb mennyiségében is képes pótolni a tápanyagunkból hiányzó összes nyomelemeket.

III. Mert megfizethető: egy tabletta csak 83 Ft!

Egy doboz akár egy hónapig is elegendő. Kevesebbe kerül, mint egy kifli, de több vitamint, ásványi anyagot, és nyomelemet tartalmaz!

IV. Mert a bálnák csak ezt eszik!

Sokan nem tudják, de a bálnák csak algát esznek. Tehát a bálnák algából vannak. Ez a legegyszerűbb bizonyítéka, hogy az Alga minden tápanyagot, és nyomelemet tartalmaz, ami Földünk egyik legnagyobb élőlényének kifejlődéséhez kell.

V. A wellstartól független éltetet él

A központi cég széles termékpalettáján, és rendszerén túlnőve az Imune az interneten keresztül egyéni kereskedőktől is megvásárolható

Miért kezdtem el algákkal foglalkozni?

 Horváth László vagyok, 32 éves.

Hadd kezdjem egy kicsit régebbről. Nekem tinédzser korom óta problémás a bőröm. Voltam természetgyógyásznál, és drága magánklinikákon, de igazából hosszútávú megoldást nem tudtak rá találni. Ideig óráig volt egy roakután kúrám, de utána, ahogy abbamaradt, visszajött az összes pattanásom. Ekkor találtam rá a Parajdi Sószappanra. Megvettem, kipróbáltam és nagyon rövid idő alatt nagyon hatásosan letisztította az arcomat véglegesen. Egyszer összeszámoltam, hogy mennyit költöttem orvosokra a korábbi 10 év alatt: milliós összegre rúg! A Parajdi Sószappan ezzel ellentétben egy filléres dolog, és mégis sokáig hat. A mai napig kaphato a parajdisoszappan.hu webáruházamban. Azért kezdtem el foglalkozni vele, mert bár meg volt a pénzem a drágább kezelésekre, mégis az olcsobb megoldás volt az, ami működött. Mi van akkor, ha leggyakrabban nem tízezrekben, meg százezrekben mérhető a gyógyulás?

Két éve voltam kint voltam Angliában, és volt egy – mint utólag kiderült – pánikroham szerű rohamom. Éjszaka felébredtem, elvitt a mentő, de nem találtak semmit. Azt mondták, hogyha megismétlődik, akkor szükséges lenne egy komolyabb kivizsgáláson részt vennem. Nem sokkal ezután volt egy hasonló lefolyású enyhébb rohamom, és akkor hazajöttem de itthon nem tudtak segíteni. Egy ismerősöm ajánlotta az Imune Algát. Elkezdtem szedni, de nem kifejezetten a pánikrohamaim miatt, hanem mert amúgy is fontos nekem az egészséges életmód. Néhány hónappal később figyeltem fel rá, hogy a pánikrohamaim teljesen elmúltak.

Nem vagyok egészségguru, és nem vagyok táplálkozási tanácsadó, viszont igyekszem a tudatos életmódra, és az étkezésre odafigyelni: sok zöldség, friss zöldség, minimális hús és szénhidrát. Kerülöm a gyorséttermeket, de fél évente egyszer belefér egy meki, tehát nem vagyok teljesen elzárkózva tőle. A filozófiám, hogy mértékkel igazából semmiből sem lehet probléma. Abban hiszek, hogy az egészség olcsó! Nagyon olcsó, csak ezt a média, a gyógyszeripar próbálja elrejteni a szemünk elől! Abban hiszek, és azt próbálom átadni a baráti körben, és az internetes értékesítés során is, hogy az Alga semmit nem ér önmagában. Egy egészségesebb élethez, gyógyuláshoz úgy gondolom, hogy egy gondolkodásbeli váltásra is szükség van. Dohányozhatsz, ihatod a kólát, és eheted a sok cukrot nap mint nap, ha szeded az algát, és semmi máson nem változtatsz, az Alga valószínűleg nem fog rád pozitívan hatni, mert a másik oldal lepusztítja.

Nagyon fontosnak tartom, hogy az embereknek fejében az a kép éljen, hogy az alga szükséges a felgyorsult világ miatt, de még fontosabb, hogy a gondolkodásmódjuk, és az életmódjuk tükrözze, hogy próbálnak egészségesen élni, mert önmagában az Alga nem csodaszer, hanem egy nélkülözhetetlen pluszt tud adni ahhoz, hogy az egészséggel kapcsolatos céljainkat el tudjuk érni!

Ahhoz, hogy az alga hasson, tenned kell egy lépést

Mondd el, hogy mit változtatnál meg az egészségedért!

Mivel őszintén hiszem, hogy az Algák fogyasztása mellett az életünk minden területén tennünk kell, ezért szeretnék segíteni a másik oldalon is! Most egy egyedi lehetőséget szeretnék felkínálni. Arra kérlek, hogy add meg elérhetőséged itt az oldal alján, és 1 héten belül visszahívlak!

  • Mondd el legnagyobb nehézséged az egészséges életmóddal kapcsolatban
  • Mondd el sikereidet az egészséges életmóddal kapcsolatban
  • Oszd meg velem, hogy milyen betegséggel nézel szembe

Én pedig elmesélem:

  • saját gyógyulásom történetét személyesen
  • az Imune Algával kapcsolatos gyógyulások történetét
  • az egészéges életmóddal kapcsolatos hétköznapi praktikáimat

Most segítek lépni egyet előre

A telefonhívás nem kerül semmibe, és vásárlási kötelezettséggel sem jár. Csupán egy kötetlen beszélgetés. Hiszem, hogy egy őszinte, odafigyelő, megértő beszélgetésnek legalább akkora gyógyító ereje van, mint a materiális tápláléknak amit megeszünk. Sőt! Abban is hiszek, hogy az sem mindegy, hogy kitől kapjuk a gyógyító élelmet. Ha olyantól vesszük el, akit nem ismerünk, és nem bízunk benne, a megkapott gyógyító táplálékkal kapcsolatos félelmek, kételyek, megakadályozhatják annak befogadását.

  • Lehet, hogy még nem találkoztál hasonló felajánlással
  • Lehet, hogy ez most számodra furcsa, vagy idegen
  • Lehet, hogy feleslegesnek tartjod ezt a hócihőt…

És az is lehet, hogy most azt gondolod, hogy nem érdemes visszahívást kérned. Ha erről engem kérdezel, én biztosan azt mondanám, hogy őszinte szívvel mindenkinek ajánlom a telefonos visszahívás konzultációt. Veszíteni nem lehet vele, nyerni annál inkább. A célom, hogy jobban megismerjem azokat, akiknek a jövőben is azzal szeretnék segíteni, hogy elhozom nekik az olcsó egészésget! És ami a legfontosabb: volt már olyan, aki azt mondta: „személyes beszélgetés nélkül nem vágott volna bele az algázásba, de a személyes beszélgetésből kihallható lelkesedés, és meggyőződés volt az, ami miatt átbillent a mérleg” Azóta rendszeresen fogyasztja, mert tényleg érdemes ebbe az irányba elindulni.

Kérjük hogy töltsd ki az alábbi telefonos visszahívás űrlapot, és egy kötetlen beszélgetésre 1 héten belül visszahívlak!

(A visszahívást kérők számára egy ajándékot is tartogatok! Hajrá!)