Akció!

Imune ReNewLife 54% kedvezmény

29 900 Ft 12 900 Ft

MOST TÖBB MINT 54 % KEDVEZMÉNY CSAK A KÉSZLET EREJÉIG! 

 

Rendelje meg még ma! 

Közeli lejárat: 2021/02!

 

ÚJ Wellstar IMUNE ReNewLife algakeverékek:

– Sejtszintű tisztítás (Chlorella)

– Sejtszintű táplálás (Spirulina)

– Sejtszíntű védelem (Aszatxantin + antioxidáns hálózat)

– Sejtszintű fiatalítás (Cygloestragenol)

VÁLTOZTASD MEG A JÖVŐD, ÉLJ EGÉSZSÉGESEN IDŐS KORIG!

Gyártó: WellStar Gmbh.

1 doboz / 60 kapszula

20 mg Cygloestragenol a napi adagban

2 KAPSZULA EGYENKÉNT – 10 MG

6 készleten

Kategória:

Leírás

IMUNE ReNewLife®

AZ IMUNE RENEWLIFE EGY TERMÉSZETES TERMÉK, AMELY ÖSSZETEVŐI ORGANIKUS NÖVÉNYI FORRÁSOKBÓL SZÁRMAZNAK.

 

Az organikus és 100%-ban természetes növényi összetevők, mint az Astrallagus és Micro Algae Chlorella és Spirulina gyártása kíméletes szárítási eljárással történik, amelynek köszönhetően valamennyi érzékeny összetevő életben marad és megőrzi aktivitását. Imune ReNewLife 20 mg Cygloestragenol napi adaggal (2 kapszula, egyenként 10 mg / nap) 40 éves korig.

A fő összetevő a telomerázt aktiváló Cycloastragenol, amely a csüdfű / baktövis (Astragalus Membranacues), másnéven mongol tragakant növényi kivonata. Ez a gyógyhatású növény a hagyományos kínai orvoslás történetében több ezer éve ismert. A modern tudományok visszatértek a hagyományokhoz és azt állítják, hogy a Cycloastragenol aktiválja a test telomeráz termelését. A telomeráz a fő enzim, amellyel meghosszabbítjuk a telomérákat és ezáltal a sejtek élettartamát! A 2009. évi orvosi Nobel-díjat a telomerák öregedésben és a telomeráz enzim telomerák védelmében betöltött szerepéről folyatott kutatásért három tudós – Blackburn, Greider és Szostak- kapta megosztva. A mai napig több, mint 12.000 telomerával és telomeráz enzimmel kapcsolatos tanulmány és publikáció jelent meg.

 

– Asztaxantin – az antioxidánsok rocksztárja, 6000 x erősebb a C-vitaminnál. Az antioxidáns szuper ereje a Spirulinából és Chlorellából származik.

– Polifenolok – a természet öregedésgátló csodafegyverei, legyőzik a gyulladást.

– Epigallocatechingallat (EGCG) – a zöldtea titkos összetevője, ativálja a szirtuinokat, meghosszabbítja az enzimek élettartamát.

– D-vitamin – az anti-aging multitalentum, megelőzi a csontritkulást, a depressziót és a gyulladásokat.

– Spirulina Platensis mikroalga – a tengerek superfood-ja. Több, mint 3.000 különböző vitamint, enzimet, antioxidánst, aminosavat, növényi fehérjét, gamma-linolsavat és természetes Omega-3 és Omega-6 zsírsavat tartalmaz.

– Chlorella Vulgaris mikroalga – a tengerek superfood-ja. Méregteleníti a sejteket, megszabadítja őket a testben felhalmozódott, a táplálékkal felvett és környezeti méreganyagoktól.