Akció!

Green Gold Imune 100% Eredeti!+ Ingyenes szállítás!

13 900 Ft51 000 Ft

Green Gold Imune

 

ÚJRA RENDELHETŐ! A KÉSZLET KORLÁTOZOTT! RENDELJEN MÉG MA!

 

Figyelem! A WellStar GmbH gyártó termékei eredetiségének védelmében, 2019.03.01-től az összes Green Gold Imune termékét egyedi sorozatjelzésű hologramos zárjegy azonosítóval látta el. Tehát a fenti dátumtól CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az egyedi sorozatjelzésű zárjeggyel ellátott termékek az eredeti kiváló minőségű WellStar termékek. A hologram mint a képen látható!

 

 

NE MARADJON LE RENDELJE MEG MÉG MA!

 

Termék információk:

Green Gold Imune mikróalga alapú étrend-kiegészítő kapszula

Összetevők a napi adagban 3×2 kapszula:

Sprirulina Platensis: 2802 mg; Chlorella: 600 mg; Lithothamnion calcareum: 600 mg;Haematococcus Pluvialis: 80,4 mg, ebből természetes astaxanthin: 4,02 mg

Kiszerelés: 180 db/doboz, 144 g

Ajánlott napi mennyiség: 3×2 kapszula bőséges folyadékkal. A napi ajánlott mennyiséget ne lépjük túl! Nagyon fontos az alga szedése közben is a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel (ajánlott napi 2,5-3 l folyadék)!

Figyelmeztetés: Terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A weboldalon található információk nem arra szolgálnak, hogy betegségeket diagnosztizáljanak, kezeljenek, gyógyítsanak vagy megelőzzenek! Egészségügyi probléma esetén forduljon orvosához.

 Termék OÉTI által notifikálva van! Notifikációs szám:7147/2010.

Kiürítés
Kategória: Készlet: N/A

Leírás

Green Gold Imune – a tökéletes vitalitás

Modern korunk sokféleképpen emészti erőinket: legyen az sport, munka, család vagy szabadidős tevékenység. A Green Gold Imune jóvoltából ezekhez a kihívásokhoz most különleges segítségben részesülhetünk.

Dr. Keywan Grashoff a WellStar egyik alapító táplálkozási szakorvosa praktizálása alatt egyre inkább meggyőződött arról, hogy a modern orvostudomány mind szélesebb skálán küzd a kórok visszaszorításáért, az emberek mégis egyre fiatalabban kerülnek szembe valamilyen egészségügyi problémával. Többek között ez a felismerés irányította érdeklődését a mikróalgák felé. Kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy a betegségek döntő többsége valamilyen hiányállapotra vezethető vissza, amit az élelmiszereinkben található – riasztó arányban csökkenő – vitális anyagok hiánya okoz. Dr. Márai Géza a Szent István Egyetem Agártudományi karának doncense által végzett kutatás is rámutat, hogy azok a táplálékok, amelyek még évtizedekkel ezelőtt tele voltak éltető anyagokkal, manapság akár 80%-kal kevesebbet tartalmaznak, ami nem elegendő az egészségünk megőrzéséhez. Így dr. Keywan a tények összegzéseként egyetlen lényeges következtetést vont le saját munkájában:

“Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségesek maradjanak, és a betegségek elkerüljék őket.”

A Green Gold Imune egy olyan első osztályú vitális anyagösszetétel, amely földünk 4 legértékesebb mikróalgájából alkottak, mely algákat kristálytiszta vízben, algafarmokon termesztenek, ami garanciát nyújt arra, hogy mindennemű toxikus anyagoktól mentesek legyenek.

Chlorella Vulgaris:
A méregtelenítés nagymestere, sejtszinten méregtelenít, a nehézfémeket is képes kivinni a szervezetből! A legtöbb klorofillt tartalmazó élőlény, ami miatt lúgosító hatása is kiemelkedő. Méregtelenítés nélkül nem létezhet hatékony sejttáplálás, az első lépés tehát a méregtelenítés.

Spirulina Platensis:
​Több, mint 4 000 vitális hatóanyag, 90% feletti felszívódás. Nincs hozzá hasonló. A különbséget jól érzékelteti, hogy a méltán kedvelt Aloe Vera kb. 270 vitális anyagot tartalmaz. A Spirulina tehát egy Vitális Svédasztal, amiről a szervezetünk mindig azt veszi le, amire épp szüksége van.

Lithothamnium Calcareum:
Magas (34% feletti) a kalcium tartalma, és ami még fontosabb, felszívódó képessége 90% feletti, amivel egyedülálló a természetben. Ezen felül több, mint 32 nyomelemet tartalmaz, mint pl. szelén, cink, kobalt, króm, és rendkívül gazdag rézben és magnéziumban is.

Haematococcus Pluvialis:
Piros színét az Astaxanthin-nak köszönheti, ami a  legerősebb ismert antioxidáns. Nem válik pro-oxidatívvá, képes áthatolni a vér-agy gáton is, oda is eljutva, ahova más hatóanyag nem képes. Rendkívüli a jelentősége az oxidatív stressz által okozott sejtkárosodások kivédésében.

 

Egyedülálló komplex hatás 3 fázisban

A Green Gold Imune vitális anyagösszetétele egy átfogó, 3-fázisú hatómechanizmusra épül:

1.Sejttisztitás: A Chlorella alga a méregtelenítés mestere, mely a test sejtjeit még a legmérgezőbb lerakódásoktól és nehézfémektől is megtisztítja.
2. Sejttáplálás: A Spirulina és a Lithothamnium algák rekordmennyisségű, 4 000 vitális anyaggal, valamint rendkívül gazdag biológiai hasznosíthatóságú tápanyaggal látják el a testsejteket.
3.Sejtvédelem: A Haematococcus Pluvialis mikroalgában található természetes astaxanthin – a legerősebb ismert antioxidáns – első osztályú sejtvédelmet biztosít.További információk

Mennyiség

1 doboz, 2 doboz, 3 doboz, 4 doboz