Parajdi sószappan

1 990 Ft

 

 

Termék információk:

Parajdi sószappan

Kiszerelés: 300 g +-5%

Összetevők: 100% parajdi sókristály, 100%-ban természetes, nem tartalmaz hozzáadott összetevőt

Kategória:

Leírás

Mi a sószappan?

A sószappan egy, a parajdi sóbányából származó, természetes, szappan formájúra vágott, hozzáadott kémiai anyagoktól mentes termék. Tartalma 100% kristálysó, ami több mint 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, ezzel a világ egyik legjobb minőségű és legértékesebb sói közé tartozik. Természetes őstengeri iszaptartalmának köszönhetően, hatékonysága sokkal rövidebb idő alatt és látványosabban érzékelhető, mint a piacon kapható más szappanoknak.

Ajánlott

mindennapos arcápolásra – száraz és zsíros bőr esetén – problémás, pattanásos bőrre – szőrtüszőgyulladás megelőzésére – ekcémás bőr kezelésre – allergiás bőrtünetek esetén – gombás bőrfertőzés hatékony kezelésére – pikkelysömör kezelésére – herpesz kezelésre – dezodorként is javallott – kiválóan használható borotválkozás után arcszesz helyet.

Használata

A szokásos tisztálkodás után a tiszta, kezelendő bőrfelületet óvatosan kenjük be a megnedvesített sószappannal. Hagyjuk megszáradni. Fontos, hogy ne dörzsöljük, csak simítsuk végig a sószappant a kezelendő felületen, mert a sókristályszemek karcolhatnak. A bőrről a kicsapódott sót töröljük le száraz törölközővel. A parajdi só beállítja a bőr természetes pH-értékét, ezért azt száradás után lemosni nem szabad. Közvetlenül a sószappan használata után NE használjunk krémeket! Egyes esetekben, különösen pattanásos, zsíros bőr esetén a parajdi sószappan használatának elején előfordulhat a tünetek átmeneti rosszabbodása. ami a homeosztázis jele, illetve, hogy a bőr méregtelenítési folyamata megindult. Ilyenkor ne ijedjünk meg, folytassuk a kezelést.

További információk

Tömeg 0.3 kg