Imune alga 100% Eredeti!+ Ingyenes szállítás!+ AJÁNDÉK

13 900 Ft49 000 Ft

 

 

AKCIÓ! MOST MINDEN IMUNE ALGÁT TARTALMAZÓ RENDELÉSHEZ 30 DB-OS 1000 mg-os GymBeam C-VITAMINT KÜLDÜNK AJÁNDÉKBA! 

A több, mint 10 éven keresztül forgalmazott Green Gold Imune forgalmazását viszi tovább 100% azonos receptúrával, az azt kifejlesztők hozzájárulásával és támogatásával, a német cég  megszűnését követően.

 

TOVÁBBI AKCIÓKÉRT, EGYEDI KEDVEZMÉNYEKÉRT IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE! MEGÉRI!

 

Miért az Imune alga?

  • 100%-ban természetes összetevők-Német minőség!
  • a 4 legértékesebb mikróalgát tartalmazza
  • kimagaslóan magas felszívódás
  • az algák termesztése  algafarmokon ,100 %-ban szennyeződés-mentes kristálytiszta , ásványokban gazdag vízben történik
  • ingyenes szállítás
  • törzsvásárlóknak kedvezmények

 

 

TOVÁBBRA IS INGYEN SZÁLLÍTUNK!

 

Származási hely: Németország

OGYÉI:26168/2021

NE MARADJON LE RENDELJE MEG MÉG MA!

További mennyiségi kedvezmények!

 

Termék információk:

 Imune  alga mikróalga alapú étrend-kiegészítő kapszula

Összetevők a napi adagban 3×2 kapszula:

Sprirulina Platensis: 2802 mg; Chlorella: 600 mg; Lithothamnion calcareum: 600 mg;Haematococcus Pluvialis: 80,4 mg, ebből természetes astaxanthin: 4,02 mg

Kiszerelés: 180 db/doboz, 144 g

Ajánlott napi mennyiség: 3×2 kapszula bőséges folyadékkal. A napi ajánlott mennyiséget ne lépjük túl! Nagyon fontos az alga szedése közben is a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel (ajánlott napi 2,5-3 l folyadék)!

Figyelmeztetés: Terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A weboldalon található információk nem arra szolgálnak, hogy betegségeket diagnosztizáljanak, kezeljenek, gyógyítsanak vagy megelőzzenek! Egészségügyi probléma esetén forduljon orvosához.

 

Törlés
Kategória: Készlet: N/A

Leírás

 Imune alga – a tökéletes vitalitás

 

Egyedülálló komplex hatás 3 fázisban

Az  Imune alga vitális anyagösszetétele egy átfogó, 3-fázisú hatómechanizmusra épül:

1.Sejttisztitás: A Chlorella alga a méregtelenítés mestere, mely a test sejtjeit még a legmérgezőbb lerakódásoktól és nehézfémektől is megtisztítja.
2. Sejttáplálás: A Spirulina és a Lithothamnium algák rekordmennyisségű, 4 000 vitális anyaggal, valamint rendkívül gazdag biológiai hasznosíthatóságú tápanyaggal látják el a testsejteket.
3.Sejtvédelem: A Haematococcus Pluvialis mikroalgában található természetes astaxanthin – a legerősebb ismert antioxidáns – első osztályú sejtvédelmet biztosít.

A mikroalgák az első élőlények egyike, a földi élet ősforrása, évmilliárdos evolúciós időszakkal mögöttük. Rendkívül szélsőséges körülmények között is “megtanultak” életben maradni, legyen az sarkvidéki fagy, az univerzum káros sugárzása, tűző nap, vagy az óceánok mélyének hatalmas víznyomása, lávafolyamok tűzforró közelsége. Az algák hatásmechanizmusának titka az, hogy fogyasztásukkor azokat a hatóanyagokat is magunkhoz vesszük, amelyek segítik ezeket az élőlényeket a túlélésben, a regenerálódásban vagy akár a nagyobb teljesítményben. A legtovább élő emberek a japánok. Fejenként átlagosan 10kg algát fogyasztanak évente. Fiatalos külső, hosszú, egészséges élet…

A mikroalgák rekord mennyiségű vitális anyagot tartalmaznak. Ezek testre gyakorolt számtalan pozitív hatását világszerte tanulmányok ezrei vizsgálják és bizonyítják. De az algát fogyasztó közösségek számára nem ez az igazi érv, hanem azok a kedvező hatások, amelyeket az algák fogyasztása révén saját maguk tapasztalnak.

Az Imune Sound Mind in Sound Body ® egy olyan első osztályú vitális készítmény, amely a négy legértékesebb mikroalgából áll. A Spirulina Platensisból, amely több ezer kiváló biológiai hasznosíthatóságú vitális anyagot tartalmaz, a Lithothamnium Calcareumból, a Chlorella Vulgarisból és megtalálható benne a természetes asztaxantin, a világ legerősebb antioxidáns sejtvédőpajzsa, amelyet a Haematococcus Pluvialis algából nyernek.

 

“Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségesek maradjanak, és a betegségek elkerüljék őket.” Dr. Keywan Grashoff

 

Az Imune egy olyan első osztályú vitális anyagösszetétel, amely földünk 4 legértékesebb mikróalgájából alkottak, mely algákat kristálytiszta vízben, algafarmokon termesztenek, ami garanciát nyújt arra, hogy mindennemű toxikus anyagoktól mentesek legyenek.

Chlorella Vulgaris:
A méregtelenítés nagymestere, sejtszinten méregtelenít, a nehézfémeket is képes kivinni a szervezetből! A legtöbb klorofillt tartalmazó élőlény, ami miatt lúgosító hatása is kiemelkedő. Méregtelenítés nélkül nem létezhet hatékony sejttáplálás, az első lépés tehát a méregtelenítés.

Spirulina Platensis:
​Több, mint 4 000 vitális hatóanyag, 90% feletti felszívódás. Nincs hozzá hasonló. A különbséget jól érzékelteti, hogy a méltán kedvelt Aloe Vera kb. 270 vitális anyagot tartalmaz. A Spirulina tehát egy Vitális Svédasztal, amiről a szervezetünk mindig azt veszi le, amire épp szüksége van.

Lithothamnium Calcareum:
Magas (34% feletti) a kalcium tartalma, és ami még fontosabb, felszívódó képessége 90% feletti, amivel egyedülálló a természetben. Ezen felül több, mint 32 nyomelemet tartalmaz, mint pl. szelén, cink, kobalt, króm, és rendkívül gazdag rézben és magnéziumban is.

Haematococcus Pluvialis:
Piros színét az Astaxanthin-nak köszönheti, ami a  legerősebb ismert antioxidáns. Nem válik pro-oxidatívvá, képes áthatolni a vér-agy gáton is, oda is eljutva, ahova más hatóanyag nem képes. Rendkívüli a jelentősége az oxidatív stressz által okozott sejtkárosodások kivédésében.

 

 

 

 További információk

Mennyiség

1 doboz, 2 doboz, 3 doboz, 4 doboz