Akció!

Imune alga 100 % Eredeti!+Ingyenes szállítás

11 900 Ft47 600 Ft

Imune alga 100% EREDETI!

 

EGYEDI AKCIÓ!CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!MINDEN ALGA CSAK 11.900 FT.

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS . RENDELJEN MÉG MA! ELÉRHETŐ CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

 

 

Termék információk:

 Imune alga mikróalga alapú étrend-kiegészítő kapszula

Összetevők a napi adagban 3×2 kapszula:

Sprirulina Platensis: 2802 mg; Chlorella: 600 mg; Lithothamnion calcareum: 600 mg;Haematococcus Pluvialis: 80,4 mg, ebből természetes astaxanthin: 4,02 mg

Kiszerelés: 180 db/doboz, 144 g

Ajánlott napi mennyiség: 3×2 kapszula bőséges folyadékkal. A napi ajánlott mennyiséget ne lépjük túl! Nagyon fontos az alga szedése közben is a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel (ajánlott napi 2,5-3 l folyadék)!

Figyelmeztetés: Terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A weboldalon található információk nem arra szolgálnak, hogy betegségeket diagnosztizáljanak, kezeljenek, gyógyítsanak vagy megelőzzenek! Egészségügyi probléma esetén forduljon orvosához.

OGYÉI:26168/2021

Törlés
Kategória: Készlet: N/A

Leírás

 Imune alga – a tökéletes vitalitás

Modern korunk sokféleképpen emészti erőinket: legyen az sport, munka, család vagy szabadidős tevékenység. Az  Imune alga jóvoltából ezekhez a kihívásokhoz most különleges segítségben részesülhetünk.

Dr. Keywan Grashoff a WellStar egyik alapító táplálkozási szakorvosa praktizálása alatt egyre inkább meggyőződött arról, hogy a modern orvostudomány mind szélesebb skálán küzd a kórok visszaszorításáért, az emberek mégis egyre fiatalabban kerülnek szembe valamilyen egészségügyi problémával. Többek között ez a felismerés irányította érdeklődését a mikróalgák felé. Kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy a betegségek döntő többsége valamilyen hiányállapotra vezethető vissza, amit az élelmiszereinkben található – riasztó arányban csökkenő – vitális anyagok hiánya okoz. Dr. Márai Géza a Szent István Egyetem Agártudományi karának doncense által végzett kutatás is rámutat, hogy azok a táplálékok, amelyek még évtizedekkel ezelőtt tele voltak éltető anyagokkal, manapság akár 80%-kal kevesebbet tartalmaznak, ami nem elegendő az egészségünk megőrzéséhez. Így dr. Keywan a tények összegzéseként egyetlen lényeges következtetést vont le saját munkájában:

“Az embereknek a jövőben nem arra van szükségük, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő, természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségesek maradjanak, és a betegségek elkerüljék őket.”

Imune alga egy olyan első osztályú vitális anyagösszetétel, amely földünk 4 legértékesebb mikróalgájából alkottak, mely algákat kristálytiszta vízben, algafarmokon termesztenek, ami garanciát nyújt arra, hogy mindennemű toxikus anyagoktól mentesek legyenek.

Chlorella Vulgaris:
A méregtelenítés nagymestere, sejtszinten méregtelenít, a nehézfémeket is képes kivinni a szervezetből! A legtöbb klorofillt tartalmazó élőlény, ami miatt lúgosító hatása is kiemelkedő. Méregtelenítés nélkül nem létezhet hatékony sejttáplálás, az első lépés tehát a méregtelenítés.

Spirulina Platensis:
​Több, mint 4 000 vitális hatóanyag, 90% feletti felszívódás. Nincs hozzá hasonló. A különbséget jól érzékelteti, hogy a méltán kedvelt Aloe Vera kb. 270 vitális anyagot tartalmaz. A Spirulina tehát egy Vitális Svédasztal, amiről a szervezetünk mindig azt veszi le, amire épp szüksége van.

Lithothamnium Calcareum:
Magas (34% feletti) a kalcium tartalma, és ami még fontosabb, felszívódó képessége 90% feletti, amivel egyedülálló a természetben. Ezen felül több, mint 32 nyomelemet tartalmaz, mint pl. szelén, cink, kobalt, króm, és rendkívül gazdag rézben és magnéziumban is.

Haematococcus Pluvialis:
Piros színét az Astaxanthin-nak köszönheti, ami a  legerősebb ismert antioxidáns. Nem válik pro-oxidatívvá, képes áthatolni a vér-agy gáton is, oda is eljutva, ahova más hatóanyag nem képes. Rendkívüli a jelentősége az oxidatív stressz által okozott sejtkárosodások kivédésében.

 IMUNE ALGA KOMPLEX HATÁSAI

Sejttisztítás, méregtelenítés

A sejtekben felhalmozódott káros anyagok azok idő előtti elöregedését okozzák. A Chlorella alga méregtelenítő hatása ma már világszerte ismert. A zöld alga képes arra, hogy sejtszinten távolítsa el a méreganyagokat a szervezetből, ez pedig nem csak az egészségünknek tesz jót. Ha megszabadulunk a lerakódásoktól, az optimális testsúlyt is könnyebben érhetjük el.

Cukorbetegség esetén

Tapasztalati úton az Imune összetevőjét, a Spirulinát a japán kultúrában a cukorbetegség megelőzésére használják. A vércukor szintet jótékonyan kiegyensúlyozza, lassan felszívódó fehérje tápanyagként nem emeli hirtelen az inzulin szintet, hosszan azonos szinten tartja a vér cukorszintjét, így lassan éhezünk meg a fogyasztása után, amely hatásával újabb segítséget nyújthat a fogyókúrában is.

Fáradékonyság leküzdése, kellemesebb közérzet

A mikoralga komplex hatásán alapuló készítmények folyamatosan képesek energiával ellátni az agyat. A mikroalgák fogyasztása ezért energizáló hatású, javítja a bőr rugalmasságát és folyamatos energialöketet biztosít a központi idegrendszer számára, amelynek segítségével sokat javulhat a közérzetünk.

Antioxidáns-hatás

A szervezetünk – ahogy öregszünk – az antioxidánsokat egyre kisebb mértékben állítja elő. Ezek pótlásáról gondoskodunk, ha az Imune kapszulákat rendszeresen fogyasztjuk. Az Asztaxantin megoldja ezt a problémát, hiszen a legerősebb antioxidásként nyilvántartott élő szervezet.

Testsúlycsökkentés

A mikroalgák számos biológiailag aktív anyagot tartalmaznak. Az algákban található kalcium segíti például az emésztést, de a rendszeres algafogyasztás a szervezet vérzsír-szintjére is pozitív hatással van. Az algák rendkívüli méregtelenítő hatásának köszönhetően a WellStar Imune termékek a fogyókúrához, testsúlycsökkentő diétához is kiváló kiegészítők.

A test elsavasodása ellen

Táplálkozásunkból és modern életmódunkból kifolyólag a lakosság többségének szervezetében felborult a sav-bázis egyensúly. A megfelelő, enyhén lúgos kémhatás helyett egyre többen küzdenek a test elsavasodásának problémájával.Köszönhetően a magas klorofil- és ásványi anyag tartalomnak, az algák a sejtek szintjén képesek a szervezet lúgosítására, visszaállítva annak egészséges és természetes állapotát.

Sejttáplálás

A négy összetevőjű Imune, olyan szinten vitalizálja a szervezetet, hogy az azt szedők jelentős energia, életerő és közérzetjavulásról számolnak be. Köszönhető ez a méregtelenítésnek, valamint annak, hogy az alga olyan szuper élelmiszer, amely ellátja szervezetünket azokkal a nélkülözhetetlen tápanyagokkal, amelyeket a nyugatias, természettől kicsit elrugaszkodott táplálkozásunkkal nem veszünk magunkhoz. Ásványi anyagok, aminosavak, vitaminok, enzimek sorakoznak fel egészségünk javítása, és megőrzése érdekében. Nagyon egyszerű tény, hogy az alga egysejtű, így egyetlen parányi sejtben kell tárolnia minden fontos anyagot, ami az élethez nélkülözhetetlen. Nem csoda, amit most találtak fel: ezzel lehetőséggel a tenger mentén lakó népek évezredek óta élnek (tudnunk kell, az algakészítmény tulajdonképpen halízű, de mivel a halak fogyasztják az algákat mind a tengerekben, mind az édesvizekben, azt mondhatjuk, hogy a halak algaízűek)

Allergia

Az Imune összetevői támogatják a hisztamin lebomlását, amely sok esetben az allergiás reakciók okozója. Az Imune készítményben megtalálható az Asztaxantin, amely a szabadgyökök semlegesítésével megelőzi az egészségügyi problémák kialakulását, illetve visszafordíthatja azokat a folyamatokat, amelyek kezdődő kialakulása megbetegedést még nem okoz, de rövid időn belül válhatna toxikussá. Olyan belső egyensúlyt teremt, amely révén a szervezet hatékonyabban, gyorsabban győzi le és fordítja vissza a káros hatásokat.

Rákbetegeknek sugárkezelés idején

A sugárkezelés komoly rombolást visz véghez a szervezetben. Az algák azonban képesek megvédeni és táplálni a hasznos sejteket. A mikroalgák fogyasztása segíti a szervezet öngyógyító folyamatait, a csontvelő egészséges működésének helyreállását. A sugárkezelések károsítják a csontvelő sejtmegújító működését, az algák azonban képesek visszaállítani az egyensúlyt.

Az immunrendszer erősítése

Imune alga “Maga a tökéletes Imunerő!”. A készítmények értékes tápanyagaik révén energiát szolgáltatnak az immunrendszer optimális működéséhez. Az Imune algák természetes módon tartják karban és táplálják a sejteket és szöveteket, ezen kívül segítik a vírusok és baktériumok elleni védekezést is.

Szív- és érrendszer támogatása

A Chlorella vértisztító (sejttisztítás), az asztaxantin a szövetek rugalmasságát támogatja, és visszaépíti, ezzel együtt az erek rugalmasságát is, ezzel kedvezően hat a magas vérnyomásra. A Spirulina úgy támogatja az erek tisztulását, hogy a benne található K2 vitamin, segít az erekben lerakódott mész feloldásában, és azok csontokba épülésében.

Egyedülálló komplex hatás 3 fázisban

Az Imune alga vitális anyagösszetétele egy átfogó, 3-fázisú hatómechanizmusra épül:

1.Sejttisztitás: A Chlorella alga a méregtelenítés mestere, mely a test sejtjeit még a legmérgezőbb lerakódásoktól és nehézfémektől is megtisztítja.
2. Sejttáplálás: A Spirulina és a Lithothamnium algák rekordmennyisségű, 4 000 vitális anyaggal, valamint rendkívül gazdag biológiai hasznosíthatóságú tápanyaggal látják el a testsejteket.
3.Sejtvédelem: A Haematococcus Pluvialis mikroalgában található természetes astaxanthin – a legerősebb ismert antioxidáns – első osztályú sejtvédelmet biztosít.További információk

Mennyiség

1 doboz, 2 doboz, 3 doboz, 4 doboz